Ken je Spiruella al? Deze online natuurwinkel biedt een breed gamma bioproducten tegen scherpe prijzen aan. Je vindt er een divers aanbod superfoods, vitamines en voedingssupplementen. Spiruella is bovendien gecertificeerd om biologische producten te verkopen. Je kunt er dus van op aan dat bio ook echt bio is bij Spiruella.

Ongezonde snack of lekkere noot?

Kun je ook zo genieten van een zakje chips voor de buis? Of grijp je graag naar een snoepreep als antwoord op die knorrende maag? Je vindt het misschien een harde noot om kraken om die ongezonde snacks achterwege te laten. Maar heb je al eens overwogen om de snack te vervangen door een portie noten? Die zijn er in vele varianten. Ongetwijfeld zitten er tussen die je lekker en smaakvol zal vinden. Noten zijn bovendien gezond en zorgen voor de vitamines, mineralen en goede vetten die je lichaam elke dag nodig heeft. Bij Spiruella ben je aan het juiste adres voor een mooie selectie biologische noten die we hierna graag even overlopen.

Hazelnoten

De bio hazelnoten worden met en zonder vlies verkocht, de bruine en de blanke variant. Door de aanwezigheid van het vlies bevatten de bruine nog meer voedingsstoffen. Hazelnoten hebben een vertrouwde smaak, ze worden immers vaak gebruikt in chocolade en chocopasta.

Macadamia noten

De Macadamia noot is afkomstig uit AustraliĆ« en heeft een hoog gehalte aan onverzadigde vetten. Het is de hardste van alle noten maar geen ‘nood’, bij Spiruella kun je de Macadamia’s ongeschild kopen.

Pecannoten

Deze van oorsprong Amerikaanse noten zijn familie van de walnoten. Pecannoten zijn lekker op zich, maar worden ook vaak verwerkt in gebak en andere gerechten.

Cashewnoten

De cashewnoot is zonder twijfel een van de meest smaakvolle notenvarianten. Maar wist je ook dat een cashewnoot officieel niet echt een noot is? Het is eigenlijk de pit van de cashewappel!

Paranoten

De paranoten zijn afkomstig uit het Amazonegebied en zijn daarom ook bekend als Amazonianoten. Een vrucht van de paranoot-boom bevat zo maar eventjes 10 tot 25 paranoten.
Je ziet het, voor elk wat wils bij Spiruella. En je vindt er niet alleen de noten van je keuze, ze zijn ook nog eens gegarandeerd biologisch!