Zijn gezondheid, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging belangrijk voor u? Het assortiment van Herbalife biedt voedingsshakes, smaakvolle drankjes, onmisbare supplementen, sporthersteldrankjes en huidverzorgingsproducten. In de webshop Rightlife van Herbalife Nutrition Member Simon Baaij bestelt u deze artikelen voordelig, waarna u ze de volgende werkdag al thuisbezorgd krijgt. Begin uw dag bijvoorbeeld met een Herbalife formula 1 voedingsshake, een bron van essentiële voedingstoffen.

Herbalife formula 1: nummer 1 voedingsshake van de wereld

Het formula 1 poeder maakt u aan met sojamelk, yoghurt of vetarme melk. Heerlijk voor een ontbijt waarmee u alle benodigde vitamines, mineralen, koolhydraten en proteïnen binnenkrijgt. De shake bevat veel eiwitten en is dus ook heel geschikt als u dagelijks sport. Houdt u niet van shakes? Maak dan bananenbrood met Herbalife formula 1. In het kookboek van Herbalife vindt u talloze recepten waarmee u volop kunt variëren met dit glutenvrije en veganistische poeder.

Shakes die complete maaltijden vervangen

Wilt u graag afvallen met de voeding van Herbalife? Of wilt u uw gewicht beter beheersen? Meet dan voordat u start de omvang van onder meer uw taille, heupen en bovenbenen. Dit blijft u elke week doen tijdens het gebruik van de shakes en repen, zodat u de resultaten goed kunt volgen. De Herbalife formula 1 producten zijn maaltijdvervangers die goed samengaan met een caloriearm dieet en voldoende dagelijkse beweging. Als u via de shop van Simon Baaij bestelt, dan profiteert u van een hoge korting op alle Herbalife voeding en producten voor huidverzorging.

De Herbalife Formula 1 maaltijdshake is voor iedereen geschikt. Eén shake voorziet u van een derde van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Heeft u interesse in een gratis persoonlijk advies? Aarzel dan niet en neem telefonisch of via de e-mail contact op!